+31652627558 [email protected]

Webcamconsult staat de komende 3 dagen op de ZORG & ICT BEURS Standnummer: 10.A051

Webcamconsult is een online spreekuur systeem dat is geïnitieerd door en ontwikkeld onder leiding van artsen, een uitermate geschikt systeem voor spreekuur houdende medisch specialisten. Het stelt cliënt of patiënt centraal met een online video consult. Tijd wordt steeds schaarser en cliënten vinden het heel prettig als ze een afspraak op een plaats en tijdstip kunnen maken die hen het beste uitkomt.

Het past naadloos op de praktijk: De behandelaar overziet de wachtkamer en initieert vervolgens de face to face gesprekken via Webcamconsult die NEN 7510 compliant zijn.

Bezoek onze stand op Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. Een must voor iedereen die e-health wil ontdekken. 14 t/m 16 maart 2017. Marianne van Beers (Change manager Ziekenhuis Kempenhaege) zal op 15 maart een presentatie geven over hoe zij Webcamconsult hebben geïmplementeerd voor 45 behandelaren.

Voor, tijdens en na de Beurs zal Conceptleads Webcamconsult verder helpen om Zorg en Patiënt eenvoudig bij elkaar te brengen. Ook u kunt hierin bijdragen door te investeren in het grote groeipotentieel van dit bewezen platvorm via de net gelanceerde crowdfundingsactie.

Conceptleads: Vera de Rave & Ger van der Meijden

 

Is er een reden voor potentiële klanten om verder met jou te praten over jouw dienst of product?

Vraag nu de manuele Congruentie Scan aan en ontdek of jouw boodchap overkomt bij jouw klanten

De Manuele Congruentie Scan is aangevraagd en de uitkomst ontvang je binnen enkele dagen.