+31652627558 [email protected]

Ik help ondernemers om meer klanten te krijgen….zelfs als ze niet dol zijn op marketing en sales.

 

Hi, Ik ben Ger van der Meijden

Een succesvolle (praktijk-)onderneming gaat meestal niet zonder een goed en betrouwbaar geïmplementeerd marketing en sales systeem.
De systemen, procedures en protocollen waarmee ik je help zijn gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid, zonder dat je gebruikt hoeft maken van kruiperige marketing en sales tactieken.

93% VAN DE BEDRIJVEN DIE DEZE MENSELIJKE SYSTEMEN IMPLEMENTEREN ZIEN EEN GROEI VAN 40% IN HUN CLIENTEN IN HET EERSTE JAAR.

Een volgeboekte (praktijk-)onderneming is heel goed mogelijk, zonder dat al je tijd aan marketing en verkoop hoeft te spenderen.
De manier waarop je op een natuurlijke manier in contact kan komen met jouw ideale klanten en deze klanten kan uitnodigen voor jouw diensten staat centraal.
Je kunt jouw onderneming op een natuurlijke en integere wijze laten groeien.  More…

Professional Bio

Ik heb ruim 20 jaar voor grote en kleine bedrijven acquisitie gedaan. Voor verschillende ICT-bedrijven heb ik samen met hen koude contacten in warme relaties omgezet.

Met mijn eigen groothandel heb ik 12 jaar lang met succes een marktpositie verworven.
Het helpen van anderen met het opbouwen van hun bedrijf en praktijk geeft mij de meeste voldoening en plezier. Er is niks mooiers als de twinkeling in iemands ogen te zien als ze voldoende klanten hebben

  • Internationaal gecertificeerd marketing- en businesscoach.
  • Netwerk van professionals die mij assisteren.
  • Ervaring in verschillende branches.
  • Relatiegericht.
  • Spreker.
  • 20 jaar ervaring.

Door mijn opleiding als HBO-Verpleegkundige heb ik altijd een mensgerichte benadering gehad een groot inlevingsvermogen en empathie. Dit zijn de kernwaarden waardoor ik in gesprek kom met mensen en echte relaties opbouw en daar kan ik jou mee helpen.

Ik geloof dat: elke verkoop is het resultaat van een echte menselijke relevante relatie.

Zelfstandigen en bedrijven die anderen graag oprecht verder willen helpen, de menselijke connectie op waarde weten te schatten. Dat zijn de bedrijven waar ik me voor inzet. Vaak hebben de professionals waar ik mee werk geen tijd of geen grote passie voor marketing en sales. Wel hebben ze een sterke wens om anderen door hun diensten écht verder te helpen. Dat is wat ik systematisch en langdurig mogelijk voor ze maak en bij help.

Klaar om meer klanten te ontvangen?

Is er een reden voor potentiële klanten om verder met jou te praten over jouw dienst of product?

Vraag nu de manuele Congruentie Scan aan en ontdek of jouw boodchap overkomt bij jouw klanten

De Manuele Congruentie Scan is aangevraagd en de uitkomst ontvang je binnen enkele dagen.